Bli medeier i Green Waves

Vi har gjennom mange år levert elektriske fremdriftssystemer til fritidsbåtmarkedet, nå vil vi ta betydelige skritt for å akselerere overgangen mot en mer bærekraftig maritim industri. Vi starter nå en emisjon gjennom Dealflow, med mål om å styrke vår posisjon i det globale markedet for maritime løsninger.

Skifte av fokus

Med en allerede etablert produktportefølje og over 100 solgte systemer de siste par årene, har vi gjort et markant avtrykk i fritidsbåtmarkedet i Norge, og har begynt å ekspandere internasjonalt. Vårt strategiske fokus flyttes nå mot den profesjonelle maritime næringen, en industri som er i rask endringer med et økende fokus på bærekraft og nullutslipp.

Det globale markedet for industrielle arbeidsbåter nådde USD 2,5 milliarder i 2022, og det forventes å vokse til USD 4,6 milliarder innen 2032. I dag er kun 0,1% av alle fartøy nullutslippsfartøy. Innen de neste ti årene er det forventet at elektriske arbeidsbåter vil utgjøre 11,8% av markedsandelen, noe som betyr at markedet står ovenfor en betydelig overgang de kommende årene.

Emisjonen vi nå står ovenfor skal kapitalisere på denne markedsveksten. Målet er å øke årlig omsetning til over 150 millioner kroner innen 2030 ved å ekspandere tilbudet av skalerbare, plug-and-play fremdriftssystemer av høy kvalitet til den maritime næringen.

Vi leverer en unik verdi til våre kunder ved å tilby en “alt i ett” løsning, hvor alle komponenter er nøye utvalgt og integrert for å sikre optimal ytelse og pålitelighet. Våre systemer er av høy kvalitet, og komponentene opererer sømløst sammen, noe som gir en uovertruffen brukeropplevelse.

Fremtidsvisjoner og investeringsmuligheter

I Green Waves er vi ikke bare opptatt av økonomisk vekst, men også av å bidra til en grønnere fremtid. Med en misjon om å elektrifisere den maritime næringen vil vi være med å gjøre verdens hav grønnere for generasjonene som kommer. Vårt overordnede mål er å tilgjengeliggjøre nullutslippsløsninger på vannet for flest mulig.

Vi skal etablere oss som markedsleder innen bærekraftige, nullutslippsløsninger til den maritime sektoren, både nasjonalt og internasjonalt. Vi skal bygge en sterk merkevare og sikre betydelige markedsandeler innenfor transport-, arbeids- og fritidsbåter.

 
Det er ingen tvil om at fremtiden er elektrisk, både til lands og til vanns. Agder Næringsselskaps investeringsstrategi tar utgangspunktet i hovedmålet til Regionplan Agder 2030, som er å skape en bærekraftig region med lave utslipp og gode levekår. Våre investeringer skal ha vekstpotensial, skape ringvirkninger i regionen og bærekraft må være et sentralt element i virksomheten. Vi deler Green Waves drøm om en mer miljøvennlig maritim sektor, og vi har latt oss imponere av innovative løsninger og et engasjert team. Det har vært spennende å følge den reisen selskapet har hatt til nå, med kåringen som Gasellebedrift i 2023 som et av mange høydepunkt. Vi er stolte over å være med å bidra til videre vekst.
— Torunn Ostad, Agder Næringsselskap
 

For investorer tilbyr vi en unik mulighet til å delta i denne grønne revolusjonen. Med planer om å posisjonere selskapet for salg, eller tiltrekke seg strategiske investorer gjennom en kombinasjon av kapitalforhøyelse og nedsalg fra eksisterende aksjonærer, representerer denne emisjonen en spennende mulighet for både nye og eksisterende investorer.

Green Waves står nå ovenfor en spennende vending i virksomheten, og vi er klare til å utvide vår påvirkning og markedsandel på et globalt nivå. Investeringsmuligheten gjennom Dealflow representerer ikke bare en økonomisk investering, men også en investering i en mer bærekraftig og grønn fremtid for den maritime industrien.

Vurderer du å investere og ønsker en nærmere prat, ta kontakt med daglig leder, Ida Salomonsen, på mail eller telefon.

 

Kontaktinformasjon:

Ida Salomonsen, daglig leder

Telefon: 957 45 624

E-post

LinkedIn

Neste
Neste

Vi er kåret til Gasellebedrift 2023