Vi er kåret til Gasellebedrift 2023

Det er med stor glede og ydmykhet vi i Green Waves mottar anerkjennelsen som Gasellebedrift 2023 fra Dagens Næringsliv. Denne utmerkelsen er ikke bare et symbol på vår suksess, men også en bekreftelse på vårt teams dedikasjon og harde arbeid.

 Gaselle utmerkelsen gis til bedrifter som blant annet utmerker seg med økonomisk vekst og en sunn økonomi, og det er en ære å bli anerkjent i denne kategorien. Vår reise hit har vært både utfordrende og givende, og det har krevd kontinuerlig innovasjon, tilpasning til markedsendringer og en ustoppelig forpliktelse til å levere produkter og tjenester av høy kvalitet.

 Samtidig hadde vi ikke vært der vi er i dag, hvis ikke det hadde vært for alle dere som har tro på oss; ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Takk for støtten og tilliten dere viser oss på veien mot å en grønnere maritim næring. Vi tror også denne utmerkelsen symboliserer noe større – det er en validering av at vi er på riktig vei, og at vår visjon om et grønnere hav og tilgjengeliggjøring av nullutslippsløsninger på vannet for flest mulig er noe som flere enn oss har tro på og ønsker.

 Vi ser frem til å fortsette arbeidet mot målet, med innovative løsninger, videre vekst og nye muligheter.

Forrige
Forrige

Bli medeier i Green Waves

Neste
Neste

Nytt samarbeid