Nytt samarbeid

Vi er glade for å kunngjøre vårt nye samarbeid med Venus Boats om levering av elektriske fremdriftssystemer til deres Polarbåter. Dette samarbeidet markerer en milepæl i arbeidet med å elektrifisere fritidsbåtmarkedet, og støtter opp om vår visjon om å gjøre nullutslippsløsninger på sjøen tilgjengelig for flest mulig.

Vår nyutviklede teknologi og ekspertise innen elektriske fremdriftssystemer vil bidra til å skape innovative og pålitelige løsninger for Polarsjektene, og sammen med deres høye kvalitet på håndverk og produkter vil dette gi flotte, klassiske båter som glir stille gjennom skjærgården.

Venus Boats

Venus Boats holder til i Mandal. Det er også her Polarbåtene produseres. Venus Boats, med Tor Oftebro som daglig leder, har fokus på godt håndverk og høy kvalitet på arbeidet som utføres. Han står selv for innredningen i båtene og har mange tiårs erfaring innenfor faget.

Polar 22 er en klassisk sørlandssnekke, som ble produsert første gang i 1967. Siden den gang har tusenvis av båter med det gjenkjennelige og tidløse designet sett dagens lys. Båten er populær blant alle aldersgrupper, og i skjærgården kan vi møte på alt fra ungdommer og familier med småbarn til besteforeldre på tur. Noe av det som gjør båten så attraktiv er at den er lett å manøvrere, noe som gjør den anvendelig og trygg selv uten mye erfaring, den er retningsstabil i alle fartsområder og er godt balansert selv ved bølger og sjø.

Les mer om Polar 22 her.

Lang erfaring

Green Waves har gjennom årene elektrifisert mange Polarsjekter og har bygd opp en solid erfaring på utprøvde løsninger for denne typen båter. Polar sine skrog egner seg svært godt til elektrisk fremdrift, og gir en god utnyttelse av motorkraften uten at man trenger å benytte store, ressurskrevende løsninger. Med Polar 22 kan man kose seg en hel dag på sjøen med en fornuftig størrelse på motor og batteripakke. I tillegg reduserer elektriske fremdriftssystemer behovet for vedlikehold av systemet til et minimum, og det fjerner støy og lukten av eksos. Tilbakemeldingene fra fornøyde kunder er at den elektriske drivlinjen har gitt dem en helt ny opplevelse på sjøen.

Les mer om vår teknologi her.

Vi er overbevist om at dette samarbeidet vil gi stor nytte for begge parter og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet i årene som kommer.

Forrige
Forrige

Vi er kåret til Gasellebedrift 2023

Neste
Neste

Vi lanserte First Wave X på METSTRADE 2022