Vi lanserte First Wave X på METSTRADE 2022

Den er endelig her! First Wave X er vår nye elektriske drivlinje og den er utviklet for den profesjonelle brukeren.

I forrige uke ankom vi Amsterdam med bagasjen full av utstyr og spenning, for vi skulle for første gang ha egen stand under den norske paviljongen på METSTRADE 2022. Hva er METSTRADE spør du? Det er verdens største messe for båtbransjen! Les mer på deres nettside her. Grunnen til at vi var så spente var fordi vi endelig hadde tenkt å vise frem det vi har jobbet så lenge med, nemlig vår helt egne drivlinje: First Wave X.

Tirsdag 15. november var standen vår bygget ferdig, dørene åpnet og vi var klare for å ta imot ivrige bransjefolk. Vi fikk i løpet av 3 hele dager vist frem vår herlige nyvinning for verdens båtindustri, og responsen lot ikke vente på seg. Så mange var nysgjerrige og spente på det vi hadde tatt med oss hele veien fra Gjerstad i Agder. Tusen takk til alle som kom innom, Norboat som arrangerte den norske paviljongen og ikke minst METSTRADE for nok en fantastisk messe!

Slik så standen vår ut på METSTRADE 2022

First Wave X er tilgjengelig med 4-8kW motor og kan leveres med opptil 20kWh batterikapasitet. Systemet er plug & play, enkelt å sette sammen og er robust bygget. Det er smarte funksjoner tilgjengelig, som app-styring (ekstrautstyr), live overvåkning av system og kommunikasjon mellom alle komponenter i nåtid. Drivlinjen er laget for å kunne brukes i både ferskvann og saltvann.

Les mer om drivlinjen her, eller:

Forrige
Forrige

Nytt samarbeid

Neste
Neste

Elbåt i utleie: - Det er veldig kostnadsbesparende for oss