Nå kan du forhåndsbestille GW 630X!

GW 630X elektrisk båt

Endelig er den her! GW 630X er Norges første serieproduserte elbåt, skapt for nordiske forhold! Og nå kan du sikre deg din egen, med levering i 2022!

Etter mye forsinkelser og pandemi kan vi endelig si at GW 630X er åpen for forhåndsbestilling! Vi er utrolig stolte at dette smykket av en båt, og vi gleder oss til å endelig kunne levere denne til kunder! GW 630X er en helårsbåt, sveiset i aluminium. Båten er 21 fot lang og er godkjent for 6 personer. Med en 30kWt batteripakke og en motorkraft på 30kW vil du få nok kraft til en hel dag på sjøen, hele året.

GW 630X sidelengs

GW 630X fra siden! Legg merke til poden-motoren.

Båten har mange praktiske løsninger og har svært mange bruksområder. Du kan få båten i en enkel utstyrspakke og strippet og enkel, eller med maksimalt utstyr hvor til og med utvidet batteripakke er et alternativ.

Men er du rask kan du sikre deg First Wave Edition som de fem første kjøperne! Båten blir lakkert i en egen farge og navnet “First Wave Edition” blir plassert godt synlig både på utsiden og innsiden av båten. Det første året får du også et utvidet servicetilbud og mulighet for kostnadsfritt vinteropplag.

INTRODUKSJONSPRIS KR. 698.000,-

Forrige
Forrige

- Vi følte på skammen over å eie et bensinslukende monster i en tid som varsler et grønt skifte

Neste
Neste

Vi skal ansette flere ledere!